Eva Elmén

Jag visste tidigt att jag ville arbeta med träning. Redan på lågstadiet sa jag ”när jag blir stor ska jag bli idrottslärare!” Jag har alltid velat inspirera människor och se att människor lyckas med min hjälp. 

Jag har själv testat på många olika sporter, exempelvis fotboll, gymnastik, tennis, dans. Jag har arbetat som danslärare för ungdomar på en dansskola (street/hiphop) samt instruerat högstadieelever i dans. Jag har även arbetat som spinning och skivstångsinstruktör på friskis och svettis.


Idrottslärare & PT

År 2008-2012 studerade jag till idrottslärare och är idag utbildad Idrottslärare för grundskolan. Dock kände jag snabbt att det var PT yrket som intresserade mig mer. År 2018 utbildade jag mig till PT och började snabbt ta emot onlinekunder. Mina kunder kom främst från Instagram där jag ständigt uppdaterade träningsrelaterade inlägg. Idag har jag en stabil kundkrets i Järfälla och bedriver bootcamp året om. Jag arbetar även med Onlinekunder och PTHemma (träning hemma hos kunden)

Vid sidan om PT verksamheten studerar jag Onlinemarknadsföring och den utbildningen är klar dec 2020. Jag har alltså pluggat en hel del men träningen har alltid varit en central del. 


Träning, graviditet och strikta scheman 

Som de allra flesta människor har även jag genomgått olika faser inom träningen. Jag har genomgått 3 graviditeter och vet hur tufft det är att hitta tillbaka (men det går!) Jag har testat strikta deffscheman och perioder med fokus på bulk och muskelbygge. Jag tycker att det är roligt att prova olika metoder och känna att man faktiskt har kontroll! Jag har också låtit träning och kost vara mer fritt från måsten och bara njutit av att äta/träna det som är allra roligast! Jag vill poängtera att jag värdesätter ett förhållningssätt till träning och kost som är hållbart och som innebär få restriktioner. 

Bootcamp Skälby startade

År 2019 startades bootcamp Skälby och jag minns väl hur få personer vi var i början. Första passet var vi 4 deltagare, varav två var mina grannar! Men detta växte snabbt och efter några månader blev varje bootcamp fullt!

Vi har haft bootcamp långt in på hösten, tagit ut strålkastare och klätt på oss massor. Vi har stått i ösregn och gegga, men vi har aldrig ställt in ett enda pass sedan starten! Ett stabilt gäng har kört bootcamp varje omgång sedan starten 2019 (!) men vi blir hela tiden fler. En sak som jag tycker är otroligt härligt är den gruppdynamik som växt fram, vi stöttar och skrattar oss igenom passen. Rolig träning = träning som blir av!! Ser fram mot expanderingen av Bootcamp under 2021. Då dyker vi upp i både Viksjö och Sollentuna!

PTEvaE

Kontakt

Tveka inte att kontakta mig vid frågor eller bokningar