PTEvaE digitala träningspass

Hemmaträning tenderar att bli lite halvdan, visst? Man tappar lätt fokus; telefonen ringer, favoritprogrammet går på tv eller barnen avbryter. Inte konstigt att man tappar fokus! Hemmaträning är dock väldigt tidseffektivt och har du lite disciplin kan du få till ett lika bra pass som på gymmet. En fördel är att välja ut några enstaka redskap (t.ex. miniband och hantlar) men du behöver absolut inte kosta på ett helt hemmagym! Läs med om digitala träningspass nedan!

5 pass á 45 min – lets go!

För att hjälpa mina kunder med hemmaträningen har jag spelat in 5 digitala träningspass för din hemmaträning! Varje pass är 45 min långt och du behöver inga redskap, bra va?! Passen blir så tunga som du vill men jag visar alltid varianter på övningarna så att alla har möjlighet att delta. Under passet ger jag tips, instruktioner och pepp. Passen är helkroppspass och utformade så att du tränar kroppen på ett effektivt och hälsosamt sätt. Har man en skada så kan man oftast genomföra övningarna med små förändringar.

Vad kostar 5 digitala träningspass och hur får jag tillgång till dom?

5 digitala träningspass kostar endast 300 kr. Du har tillgång via GoogleDrive (du får en inbjudan via mail) under 3 månader. Supersmidigt! Vill du komplettera dina pass med ett kostschema så får du kostschema+pass för 899 kr! (ord pris: 999 kr)

Kan man använda friskvårdsbidraget?

Självklart! Friskvårdsbidrag täcker allt som oftast personlig träning. Du som är ansluten till Actiway kan också använda ditt bidrag!

Hur gör jag för att köpa digitala pass?

Kontakta mig via kontaktformulär på hemsidan eller via mail (ptevae@hotmail.com) Du kan också gå in och läsa med på här.

Vi hörs!!

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.