PTEvaE

Företagsträning – NYHET!

Nu kan du som är arbetsgivare ta del av mina tjänster! Läs om företagsträning och om mina tankar kring träning, hållbarhet och teambuilding nedan!

Vi vet alla hur vi BÖR leva ett hälsosamt liv. Vi vet alla att vi borde röra på oss varje dag och äta näringsrik mat, visst? Men låt oss vara realistiska. Vi har mer saker att tänka på, t.ex. städning, hämtning av barn, relationer och all annan vardagsstruktur. Det är inte alltid lätt att prioritera träning och mat, det handlar i många fall mest om att överleva vardagen. Trist men för många människor sant!

Hållbart, långsiktigt och enkelt

Ett klassiskt problem som uppstår när man vill börja leva mer hälsosamt är att man helt enkelt sätter ribban för högt. Man vill gå från 0 pass i veckan till 6. Man vill starta med ett strikt kostschema som utesluter allt man någonsin gillat att äta. Vissa klarar det, men de allra flesta orkar inte genomföra en sådan drastisk förändring. Det blir helt enkelt för tufft. Jag strävar alltid efter att mina kunder ska få hjälp att finna ett hållbart, långsiktigt och enkelt upplägg. Ett upplägg som fungerar utan att offra eller ställa om allt för mkt.

Du som arbetsgivare kan göra skillnad!

Man kan tycka att det ligger i arbetstagarens intresse att ta hand om sin hälsa och det gärna på sin fritid. Men du som arbetsgivare borde vara otroligt mån om dina anställdas fysiska och psykiska hälsa. Mår man bra så gör man ett bra jobb, visst? Som anställd vill man känna sig uppskattad och delaktig. Teamkänslan är av stor vikt och aktiviteter som ej berör arbetsuppgifter är enormt viktiga. Ha roligt med varandra och upptäck att stämningen på kontoret lyfts!

Du kanske erbjuder friskvårdsbidrag men långt ifrån alla anställda utnyttjar den förmånen. Man kanske känner sig osäker, har tidsbrist eller anser sig faktiskt inte ha behovet.

Om du som arbetsgivare tar träningen till arbetsplatsen och erbjuder pass med Lic Personlig tränare på lunchen kommer du bli populär! Träning som utmanar alla, oavsett erfarenhet och träningsform. Dina anställda får svettas och skratta tillsammans istället för att sitta med en kaffe i soffan på kontoret på lunchen. Efter träningen kommer dom tillbaka till arbetet med ny energi och en känsla av glädje och nöjdhet. Bra va??

Gratis prova på!

Du som arbetsgivare kan boka ett prova på pass som är helt kostnadsfritt. Tjänsten erbjuds i Stor Stockholm och passen leds av Lic PT Eva Elmén. Läs mer om upplägg och priser här och läs om mina recensioner här!

Vi ses!!

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.