PTEvaE

Igår hade vi en underbar kväll med rosa himmel hela passet. Det är någonting speciellt med att träna utomhus! Temperaturen var perfekt och man kan inte önska bättre förutsättningar för sin utomhusträning. Vi har en utomhusomgång kvar och vecka 44 flyttar vi in i Skälbyskolan.

Vad är skillnaden mellan utomhus- och inomhuspass?

Utomhuspassen är underbara då frisk luft och solljus gör oss gott, det har det varit ett toppen alternativ under Covid tider. Utomhuspass är enkelt och nära till hands och vi kan använda enkla redskap. Under utomhuspassen kan vi arbeta med löpning och tempoökningar på ett annat sätt än inomhus.

Inomhuspass ger oss möjligheten att arbeta med ännu fler redskap. Minnen från skolgymnastiken brukar dyka upp! 🙂 Vi brukar arbeta med ringar, tjockmatta och plintar. På så sätt går träningen att variera i oändlighet!

Konceptet är lika oavsett om vi kör utomhus säsong eller inomhussäsong. Det är cirkelpass med fokus på helkropp (tis+tor) och det innefattar både pulshöjande övningar och rena styrkeövningar. Det är finns alltid en ovisshet gällande antal varv eller planerad avslutning. Den som deltar får se 🙂

Avslutningsvis vill jag klargöra att det inte finns några krav på förkunskaper/träningsform eller liknande. Jag har nu lett bootcamp i mer än ett år (i princip varje vecka) och det har varit en enorm bredd bland deltagarna. Någonting jag tycker är toppen!

För mig är det viktigt att det finns alternativa övningar och att det KÄNNS OK att man inte kan/orkar/vill göra en viss övning.

Vi ses!! (oavsett om det är inomhus eller utomhus!)

/PTEvaE

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.