PTEvaE
BOOTCAMP

BOOTCAMP

5 veckor

5 veckor (10 pass) med utmanande gruppträning! 

10 pass 799 kr 

Alltid samma pris! Kvittot kommer på mail. Passa på att använda ditt friskvårdsbidrag!

storstockholm

Just nu finns bootcamp i Skälby, Järfälla

BOOTCAMP AKTUELLT 

Häng med på sista omgången innan ett litet sommaruppehåll! Vecka 23-27 kör vi som vanligt i Skälby, Ormbacka. Anmäl dig nu!

Glöm inte ditt friskvårdsbidrag!

Många bootcampdeltagare använder sitt friskvårdsbidrag. Gör det du också! Kvitto kommer på mail. 

Bokning

Framöver så sker all bokning via valei.com

Betalning görs fortfarande i första hand via swish i samband med bokningen. Kontakta mig om du vill betala på annat sätt så löser vi det. 

Tips:
När du kommer in på bokningssidan klickar du på ”läs om våra tjänster”. Där finns detaljerad information om tex omgångens tider/dagar. Bootcamp bokningen ligger på omgångens första datum. Svårigheter att boka? Inga problem! Hör av dig så hjälper jag dig!

Bootcamp – individuell träning 
tillsammans 

På bootcamppassen vill jag att du ska kunna utmana dig själv utan att vara beroende av andra. Därför är bootcamp passen baserade på individuell träning där DU kan bestämma tempo och intensitet. Av denna enkla anledning passar det alla oavsett erfarenhet, skada och form. Du ska pressa dig själv utifrån dina förutsättningar! 

Passens utformning kan se olika ut. Ofta jobbar vi med stationer och grupper om ca 3 personer. Ibland har vi redskap och ibland jobbar vi med kroppsvikt. Planen är alltid att vi ska jobba hårt, pressa oss men också ha väldigt kul! 

PTEvaE

Bootcamp Skälby

Häng med på bootcamp i Skälby! Från och med vecka 18 (2023) är vi utomhus i parken mellan Ormbacka fsk och Österdalsvägen. Häng med du också!

Bli uppdaterad när nya platser släpps

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så får du ett mail när nya platser släpps. 

  Vanliga frågor om Bootcamp

  Var finns det?

  För tillfället i Skälby (Järfälla) men snart även i andra områden kring Sthlm.

  Vad kostar ett bootcamp?

  1 dag i veckan kostar 399 kr

  2 dagar i veckan (10 pass) kostar 799 kr

  3 dagar i veckan kostar 1099 kr 

  Kan man köra enstaka pass?

  Varje bootcamp område har en egen facebookgrupp. Där släpps dropinplatser för 99 kr när det blir platser lediga. Håll utkik där!

  Kvitto och friskvårdsbidrag, hur funkar det?

  Du får ett kvitto på mail innan omgångens start. Lämna det till din arbetsgivare och passa på att utnyttja friskvårdsbidraget om du har den förmånen. 

  Jag är otränad, kan jag vara med?

  Ja! Deltagarna utmanar alltid sin egen förmåga och det finns alltid varianter på övningarna. Fokus ligger på sin egna träning, inte någon annans. 

  Vad behöver man ha med sig?

  En matta, vattenflaska och oömma kläder.

  Hur går ett pass till?

  Alla pass är olika utformade. De är anpassade med fokus på att varierad träning där varje muskelgrupp får arbeta. Vi arbetar i stationer där vi ibland använder kroppsvikt och ibland redskap som t.ex. rep, kettlebells, miniband, hantlar. Vi börjar ofta med 1 min/station och arbetar oss successivt igenom stationerna. Ibland avslutar vi med en tuff och rolig övning som gör att vi kör slut på de sista krafterna!