PTOnline

Ta tag i din träning med PTOnline!

Äntligen dags att ta tag i din träning och hitta tillbaka till rätt rutiner? PTOnline är toppen då all kontakt sker online och du kan välja olika typer av upplägg. Med PT Online kan du bo var som helst och vi håller kontakt via en privat facebookgrupp. Läs mer om upplägg och priser nedan!

PS: Du vet väll att du kan använda ditt friskvårdsbidrag? Nu även via Epassi och Wellnet


Köp eller ställ frågor om PTOnline

  PTOnline – steg för steg

  Konsultation

  Du fyller i ett underlag (se PDF nedan) gällande bl.a. skador, mål, träningsvana, allergier, önskade livsmedel. Du anger vikt/längd/ålder. 

  Videomöte

  I kombinerat kost och träningspaket erbjuder jag en genomgång av upplägget via videomöte. 

  Start

  Du som väljer 10 veckors uppföljning startar genom att lägga upp dina mått/vikt/bilder i vår privata facebookgrupp.

  Uppföljning veckovis

  Du som väljer 10 veckors uppföljning uppdaterar varje vecka och vi ser över dina resultat. Vi gör eventuella förändringar i dina scheman. 

  Mål 

  Efter 10 veckor gör vi en slutlig avstämning och du lämnar in dina slutbilder. Om du godkänner publiceras dessa på hemsidan.

  Din resa fortsätter 

  Fortsätt på egen hand eller förläng PTOnline så gör jag en ny beräkning utifrån dina nya förutsättningar!

  File name : Underlag-PTOnline.pdf

  FAQ PTOnline

  Vad kostar PTOnline?

  Min populäraste tjänst PTOnline med 10 veckors uppföljning kostar 1999 kr. Då ingår kost- och träningsschema samt 10 veckors uppföljning ink. ändringar och kontakt under tidens gång.

  PTOnline 10 vecrkor – hur håller vi kontakt?

  I första hand har vi en privat och dold facebookgrupp där vi sköter all kommunikation. Fördelen med facebook är att man har en tydlig överblick och kan titta tillbaka på tidigare bilder och inlägg. Om man inte har facebook kan man sköta uppdateringar och kontakt via mail.

  PTOnline 10 veckor – vad är det?

  Det betyder att både kost- och träningsschema ingår samt 10 veckor med uppdateringar och justeringar i schemat. Detta upplägg ger dig goda förutsättningar att få en riktigt bra start. När du väl kört dessa 10 veckor brukar det inte alls vara några problem att köra vidare med kost och träning.

  PTOnline 10 veckor – vad händer om jag har frågor?

  Du kan när som helst ställa frågor i vår facebookgrupp/mail. Jag svarar alltid inom 1 dygn. Frågorna kan handla om allt ifrån tips gällande matlagning eller hur en viss övning ska utföras. Det är fritt fram att ställa frågor om det du just undrar!

  PTOnline 10 veckor – vad händer efter 10 veckor?

  En del kunder vill fortsätta med 10 veckor till. Då arbetar jag fram ett nytt kost- och träningsschema utifrån de nya förutsättningarna och beroende på önskemål. Andra kunder vill köra vidare på egen hand ett tag. Du väljer helt själv!

  Kan jag köpa endast scheman?

  Absolut! Du behöver inte köpa PTOnline med uppdateringar. Om du endast vill ha schema så löser vi det. 1 schema kostar 699 kr. 

  Hur funkar kostschemat?

  Självklart har du ett kostschema men du kan fortsätta att laga ”vanlig mat”. Jag bestämmer aldrig vad du ska äta exakt, du får istället välja en proteinkälla och en kolhydratkälla med angiven mängd. Du kan laga allt ifrån spagetti och köttfärsås, lax och potatis, kyckling och couscous, biffar och sötpotatis. Låt fantasin flöda! 

  Du vet väll att du kan använda ditt friskvårdsbidrag? 

  PTEvaE wellnet
  epassi PTEvaE

  Kundresultat & recensioner


  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE recension
  PTEvaE
  Resultat efter 10 v kost och träningsschema. – 9,9kg och – 15,5 cm i midjan.
  PTEvaE
  10 veckor med kost och träningsschema. – 5 kg och mer synliga muskler. Hittat tillbaka till träningsglädjen.
  PTEvaE
  Resultat efter 10v med kost och träningsschema samt PTpass i utegym. Samma vikt men starkare, bättre hållning och bättre kostvanor! 2021/2022
  Resultat efter 10v med kost och träningsschema. Målsättning: viktnedgång, rutiner. Resultat: -5,1kg, stabil träningsrutin och kontrollerat kostintag som inkluderar god mat.
  Resultat efter 10 veckor med kost och träningsschema. Mål: bygga muskler.
  Resultat efter 10 v kost och träningsschema.
  Kost eller träningsschema
  699 kr  

  Välj mellan ett kost eller träningsschema

  Anpassning utifrån dina förutsättningar och ditt behov

  Rekomenderas att löpa under ca 10 veckor

  Uppföljning ingår ej

  Kost och träningsschema
  1299 kr 

  Kost och träningsschema (för gym eller hemmaträning)

  Anpassning utifrån dina förutsättningar och ditt behov

  Rekomenderat för 10 veckor

  Uppföljning ingår ej

  Kost och träningsschema med uppföljning
  1999 kr

  Kost och träningsschema

  10 veckor

  Uppföljning varje vecka med bild och mått

  Vi kommunicerar via privat facebookgrupp

  Få tips och ställ frågor under tidens gång.

  Kostschema

  Kosten är AO för att nå de resultat man vill med sin träning. Jag vill att du ska kunna äta vanlig kost men rätt antal kcal och tillräckligt med protein för att bygga muskler. Gillar du pasta? Inga problem! Gillar du proteinella? Inga problem! När du lämnar in ditt underlag kan du skriva allt du gillar extra mkt så ska jag se till att det får en plats i schemat (i största möjliga mån!)

  För att ett kostcchema ska kunna fungera långsiktigt måste man jobba på sin relation till kost. Äter man ute på restaurang en dag eller går på kalas så ÄR DET INTE HELA VÄRLDEN. Man ska kunna leva och en dag med lite extra kcal kommer inte förstöra din resa som ska pågå resten av livet.

  Träningsschema

  Ditt träningsschema utformas efter intresse och behov. Du kan välja att köra endast hemmaträning, endast gym eller kombinera de båda. Träning ska vara kul och långsiktigt så ett bra träningsschema som känns roligt är otroligt viktigt!!

  Om du väljer ett upplägg med 10 veckor kan vi ändra i träningsschemat under tidens gång.Jag rekommenderar alltid kunden att inte vara för ambitiös med antalet pass i början. Satsa på så många pass som är rimligt för dig och som fungerar i ditt livspussel.

  Att satsa på 6 pass i veckan när man är småbarnsförälder kanske inte är helt optimalt. Risken att man känner sig dålig när man vecka efter vecka inte kört alla pass är stor… hellre göra fler pass än planerat!

  Kontakta mig